måndag, september 14, 2009

Sjukstuga

Det är fortfarande soff läge här. Hostar mkt idag och framför allt i natt... så där så det gör ont i bröstet. Har tittat på TV hela dagen. Filmer vi har haft inspelade på vår boxer i minnet... Grabben i graven bredvid bla. Det är för trist detta. Jag ska vara hemma i morgon med och är ledig på onsdag då barnen har studiedag.
Så tidigast torsdag behöver jag vara tillbaka. Tills dess hoppas vi att under har skett... please!

När vår skola skulle invigas och främst fritids som var igång två veckor innan skolan startade skänkte sambon och jag ett biljardbord till barnen. Det är ganska många äldre barn på fritids så det måste finnas saker för dom med. Det finns fina på Harald Nyborgs till en överkomlig peng. Någon kom med ett airhockey spel. Det har kommit så mkt fina saker till barnen. Den första veckan som var sambons sista semestervecka pryade han som fritidsledare med så de "rediga" fick tid att ordna och fixa med allt. Det är då denna bilden är ifrån. Så det är mycket mer pyntat nu ;-). Gardiner och fönsterträd och leksaker... Ja det har blivit så bra!

Nu ska jag titta på Sveriges fulaste hem... tänk att bara ställa upp i det! Modigt!

2 kommentarer:

Camillas blogg sa...

Hoppas att du kryar på dig snart!! Är ju inget kul att vara sjuk!

Har själv varit hemma från jobb i en veckan nu, men haft ont i halsen o huvudet i snart 3 veckor!!! Är sååå trött på det!
Känner mig fortfarande inte bra- men ändå liiiite piggare+ingen feber- men måste som sagt iväg till jobb imorgon. Får ju inte vara borta längre utan läkarintyg.

Får vila mycket idag!

Kramis Camilla

Mindi sa...

Vad roligt för barnen. :)
De har biljardbord på tjejernas skola men det är jätte poppis så det är svårt att få tid att spela där. ;)

Krya på dig!

Kram
M I N D I