torsdag, september 04, 2008

Slog till..



... idag igen! I dag blev det en svart 4 liters vispskål... Jag blev verkligen förtjust i min fina röda sist jag bakade. Den står ju still! Man kan lita på den känns det som! Dessutom blir den inte repig inuti när man använder vispen. Me likes...en grön kanske lite senare...0,75 l...Har städat i mitt skåp där jag har mina bunkar och det är riktigt roligt att sätta in dom där. Tänk vad lite ordning och reda gör för humöret!

Ja ha..vad har annars hänt.. I går var vi på möte på jobbet. Det är stora förändringar på gång och hela organisationen ska göras om . Alla ska få söka sina tjänster. Man börjar genast fundera. Var ska jag..var finns jag i allt detta...Förmodligen ska jag röra på mig lite. Känns som om jag ska framåt och inte stå kvar...och definitivt inte backa! Spännande! Vi fick alla varsin bok idag.
Vem snodde osten? En bok hur man tacklar förändringar och den ska visst vara bra. Ska bli spännande att läsa...

I helgen ska vi till våra vänner som annordnar en kräftskiva. Det är föräldrar till barnens kompisar och dom har på köpet blivit våra. Det är rätt trevligt...nya bekantskaper som man trivs med. Det är vi och 3 familjer till. Barnen går i samma klass och leker ...två killfamiljer och två tjejfamiljer... Sen dom små systrarna med som leker så bra. Min dotter och hennes vän. Mums så gott med kräftor!

Nu väntar en tvätthög men jag tar den framför en film tror jag...det blir lite roligare då.

3 kommentarer:

Camillas blogg sa...

De skålarna är kanonbra! Har själv en limegrön och en vit..men vill ha fler! :)

Trevlig helg!

Kram Camilla

Fotograferande Maria sa...

Hej! Jag önskar dig trevlig helg! Kram Maria

Ullis/Leva på landet sa...

Så det blir en ny skål. Låter både spännande och lite oroligt med ditt jobb. Som du skriver är det kanske bra med en förändring. Du får väl söka dig uppåt.


Ha en riktigt bra helg!
Kram Ullis