söndag, september 14, 2008

Söndag morgon


...eller förmiddag är det nästan. I gårkväll var vi hos vänner på lite kräftor. Jätte trevligt och gott. Hon hade gjort två pajer med till. Det är mat som gör att man kan sitta och prata länge och bara njuta.


Vi fick reda på att det kommer en utställning om Pompeji till en mindre stad i närheten där dom bor. Jag tycker det är så faccinerande.Dit ska vi försöka ta oss och den håller på in i januari så vi lär hinna ;).
Vesuvius utbrott begraver Pompeji. Många hinner undan, andra drabbas av en plötslig död. Staden begravs i ett flera meter högt lager av aska, pimpsten och lava - och faller i glömska.

Det här paret har vi lite traditioner med. Bland annat julborden...nu hade dom hört att Mamma mia musikalen ska komma till Malmö i engelsk version och det skulle ju kunna vara något för oss... Man kan egentligen inte få för mycket ABBA. Såg den svenska musikalen för 1,5 år sedan i Göteborg. Bra! Skulle tro att i Malmö går det att klämma in ett julbord med musikalen. Det brukar bli sådana paket. Annars var det vi var på i fjol i Helsinborg kanon! Hotell, tur till Danmark med räkmacka och en öl samt då julbordet på hotell Marina Plaza ett sk julbordspaket...det är dax att börja spana!

Ha en bra söndag!

4 kommentarer:

♥ cloudberrie ♥ sa...

Det låter som ett toppen julbord! Hoppas du hittar ett sånt paket.

Spännade med utställning.

Ha en fin söndag!

Kram från Eva

Ullis/Leva på landet sa...

Det julbordet skulle jag också vilja ha.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kottemor sa...

Låter som en jättehärlig idé!
Tror att ngr av mina kollegor här i Malmö också diskuterat att göra så... Hoppas det finns.

Massvis av kramar och önskan om en riktigt härlig helg till dig vännen!:)