torsdag, mars 15, 2007

Tagit vägen?

Kanske är det någon som har undrat var jag tagit vägen?
Eg har det inte hänt så mycket men vi har haft en del den sista tiden. Möten på skolan om dens framtid som har tagit mycket tid och energi både dagarna innan och efter.
Det ska bli nya skolområden och mycket beroende på var vår lantskola kommer att tillhöra påverkar det hur vår skola kommer att bli... vara eller inte vara. Har mycket magknip inför detta..
Min flicka börjar f-klass till våren och den ska hon gå på en annan ort då dom endast är 3 som börjar den ihöst i vårt område.
Just nu funderar vi på om vi överhuvud taget ska låta henne gå i fklass....tankarna är många och vi funderar o funderar...

O så har vi köpt en båt!
I USA ! Den är jättefin och kommer med fartyg om en månad. :)Det är en Sea ray. Tänk vad man kan längta efter att åka ut till våra badöar och grilla ...bada...bara vara. Det är ett sådant lugn där ute på sjön som är ganska oslagbart!

Nu ska vi äta kvällsmat :)
Ha det så bra!

6 kommentarer:

Mindi sa...

Oj vad spännande med ny båt!!! :)
Förstår att ni längtar och väntar!!!

Ja du vet ju vad jag tycker om förskoleklassen.... Låt henne gå!!!! :)


Trevlig helg!!!

Kram kram

Milla sa...

hej där, en SeaRay har vi haft en gång i tiden! En hemskt bensinslukande daycruiser med V8 motor som gick jättefort och det var fortfarande rätt billig bensin. Vilka tider ... den sålde vi när marknaden var stendöd 1994 och min man drömmer sen dess efter en ny båt eftersom vi bor så nära Mälaren , men nej säger jag, båtar ör fruktansvärt dyra nuförtiden. Men visst är det härligt med det där lugnet på sjön.. men här i Mälaren måste man typ vara ute kl 7 vid öarna om man ska få plats, sjölivet har verkligen fått ett uppsving sen vår SeaRay tid...

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad härlig med båt! Förstår att ni längtar.

Ha en riktigt fin helg!

Kram från mej

Anonym sa...

Härligt med båt! :)

Jadu... svårt beslut att ta... det beror ju lite på hur hon är till sättet också. Inte kul att få bli stor för snabbt, då är det ju ändå bättre att få gå 6-års och få mogna ett år till innan "allvaret" börjar. Är hon mogen för det kan det ju underlätta att börja ettan om hon slipper pendla. Men som sagt, svårt beslut.. Förstår att ni grubblar!

Ha en trevlig helg!

Kram!

Annika sa...

Vad roligt med båten!!! Hoppas ni kommer ut med den ofta, ofta i sommar!
Förstår att det är en del att tänka på vad gäller din dotters f-klass..

Anonym sa...

Givetvis var jag tvungen att kiak hit också ;-) Båt från USA - kul. Mina föräldrar köpte en motorbåt modell större därifrån för nåt år sedan ... mycket att tänka på, men oj så mycket bättre priser ... Hoppas ni har kollat upp med CE-märkning & försäkring här hemma bara(?) Mina föräldrar slapp allt det där tack vare att de lagt den i Kroatien dock ....