torsdag, mars 13, 2008

Kampen fortsätter

Ikväll ska sambon som ju är ordförande i föräldraföreningen tillsammans med en annan pappa möta B. H som är den ordförande som vill stänga vår skola i skolnämden. Det blir hårt mot hårt och antar dom inte vårt rättvisa förslag där vi tar tre år var på dom båda skolorna säger han ja till debatt i radion som ringer var dag för att få med honom eftersom det låter så märkligt beslutet. Rädda en skola på 11 elever och skjussa dit 31!.. N E V E R!!!
Sen kommer det också att gå ut i media hur detta har gått till...vi har legat lågt i inväntan på vad B.H har att säga. En efter en på den ort där 11barns skolan ligger säger ju rent ut att B.H har lovat dom att skolan ska räddas... är man från orten och är politiker så kan man kanske tro att det går och vi på vår skola bara accepterar det... som B.H sa: Dom inser kanske det är kört!

Det tar sådan energi så man är bara totalt slapp i kropp och själ.

I dag ska jag iallafall göra något kul och det är att gå på visning av nytt sortiment på IKEA som kommer i höst och nästa år... 1,5 dags träff med alla varhusen och visning av sortimentet...

Ikväll får vi se hur det har gått efter sammandrabbningen :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är beundransvärt att ni lägger sån kraft och energi på att kämpa för lilla skolan! Hoppas att sambon lyckas bra ikväll.

Annika sa...

Hoppas att ni får som ni vill!!! Verkligen! Små skolor ska få leva.

FÖ låter det väldigt trevligt att få en visning av IKEAs sortiment inför höst och nästa år...Härligt!!

Malin E sa...

Hoppas hoppas ni får ha er skola kvar.Låterju helknäpptom de ska stänga den och skjutsa 31 barn när de kan skjutsa bara 11.Blir ju liksom billifgare att skjutsa färre barn???
Här är det lugnt ikväll oxå. Amanda sover hos kusinen idag och Björn ska jobba natt så det är bara jag och Jesper hemma sen. =o) Så han får sova hps mig sen inatt.Nu ska vi äta lite choklad och kolla lite på tv.Jag ska kolla morden i midsummer sedn ikväll oxå så det blir sängen efterd et.Ska träna imorogn bitti och sen ska jag och syrran åka till...IKEA!!! =o)
KramMAlin