måndag, april 09, 2007

Det gör ont när knoppar brista



Ja det får man väl säga att det gör nu för dom små blommor o blader som är på väg att slå ut i full blom. Vilken påskafton! På dagen var det sommar, underbart väder som fick en att dåsa ner i en solstol med kaffekoppen o bara va. Det är så gott :).
På kvällen hade vi vänner här och vi satt på vår uteplats som sambon nu har isolerat och hade det så gott i värmen. Tyckte det lät rätt mysigt när det kom ett regn. Man fick lite sommarregn känsla där vi satt med levande ljus, lite vin och hade det gott.
När dom skulle starta upp bilen och åka hem och vi tittar ut så var det helt vitt och det kom bara mer o mer snö!!!




Inte undra på att fjädrarna i busken såg lite hängiga ut i går morse!

Det var helt vitt på marken och samtidigt fint men nu vill jag ha värme o vår!!!




Både igår och idag har dottern varit hos granne o ridit. Idag var vi själva där men annars är det två flickor till. Det blev en promenad i skogen :) Dottern var så lycklig dels för att hon var själv och fick ha grannflickan helt för sig själv o så klart man känner sig lite speciell när det bara är hon :). Vi tog en tur på en skogsväg och sen fick hon trava lite i paddocken. Det är tur vi har dom så nära och dom tar inte många pengar för att hon är där o rider. Så skönt att slippa köra med ;).




Det har varit en härlig påskhelg med fyra dagars ledighet och nu väntar ett par dagars jobb igen och sedan har vi påsklov i fyra dagar igen :). Det är då det ska bli så fint väder! Härligt!!

3 kommentarer:

Camillas blogg sa...

Oj, har ni haft snö i helgen!! Här regnade det bara!!
Kul för dottern att få rida, min dotter älskar ju sin ridning..men det är ju i grupp på ridskolan. Har ni inte påsklov i samband med påskdagarna? Här var det påsklov förra veckan!

Kram Camilla

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vad vackra foton!
Kul för dottern att få rida.

Hoppas att påsken har varit bra.

Kram från mej

Annika sa...

Vilka vackra bilder du ha tagit...STÄMNING!!! Urfina!
Vilken söt liten häst. Förstår att dottern tyckte om det!